-
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

İkilem’den Yeni Hit Geldi!

Alternatif pop müziğin başarılı gruplarından İkilem, aylarca müzik listelerinin zirvesinde yer alan "Bir Sebebi Var", "Kaybolurum Gülüşünde" ve "Bu Saatten Sonra" isimli şarkılarına bir yenisi ekliyor. "Geçemem Senden" adlı yeni single 6 Mayıs Cuma günü itibariyle tüm radyolar ve dijital müzik platformlarında müzikseverlerle buluşuyor.

Sözü ve müziği solist Serhat Karan'a, düzenlemesi ise grubun diğer üyesi Uğur Ateş'e ait olan yeni şarkının mix & mastering'i ise Kadir Süzgün imzalı. Kayıtlarını Meriç Erseçgen ve Uğur Ateş üstlenirken kapak tasarımını Eray Kiray hazırladı. Kullanılan enstrümanlara bakıldığında ise akustik gitarda Murat Çorak, elektrik gitarda Furkan Tatlıdilli, bas gitarda Onur Kamer, synth ve klavyelerde ise Uğur Ateş yer aldı. "Geçemem Senden" geçip giden onca zamana rağmen hala; sevginin, pişmanlığın, ayrılığın izlerinin ve keşkelerin devam ettiğini anlatıyor. Şarkı ile eş zamanlı yayınlanan video klibin yönetmenliğini İlker Savaşkurt yaptı. Sevilen grubun fotoğraf çekimlerini Daria Sokolova üstlendi.

2020 yılında yayınladıkları "Zamansız Şarkılar" adlı çıkış şarkısıyla profesyonel müzik mecralarında boy gösteren İkilem, aynı yıl "Sensiz Uyandım" ve "Bir Sebebi Var" adlı şarkılarını yayınladı. Üçüncü şarkısıyla tüm ulusal ve yerel radyolarda aylarca bir numarada kalan grup, geçtiğimiz yıl "Kaybolurum Gülüşünde" ve "Bu Saatten Sonra" adlı şarkılarıyla yine milyonların beğenisini kazandı.

İkilem'in yeni single'ı "Geçemem Senden" 6 Mayıs'ta Avrupa Müzik markasıyla yayında.

Bu Haberi Paylaş:
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Mobil Uygulamalarımız

RADYO TURKUVAZ

29 Mart 2024, Cuma
  • 07:00Uğur'la Güne Merhaba
  • 10:00Gönül Dostu Füsun
  • 12:00Utku'yla İstekler
  • 15:00Hilal Özgani ile Sosyal Hayat
  • 17:00Hopdedik Ayhan Show
BİZE ULAŞIN